.

Autamme yrityksesi kasvuun

Me OravaMedialla haluamme auttaa yrityksesi menestymään parantamalla yrityksesi ilmettä ja markkinointia. Tarjoamme käyttöösi luovaa videotuotantoa, sisällöntuotantoa sekä digitaalisia markkinointiratkaisuja, joiden päämääränä on kattavuus ja kiinnostavuus. 

Olemme oikea partneri sinulle, kun haluat kasvattaa yrityksesi myyntiä ja näkyvyyttä vaivattomasti, mutta samalla ammattitaitoisesti. OravaMedian aito halu auttaa muita yrityksiä menestymään tekee meistä ainutlaatuisen kumppanin. Olemme olemassa asiakkaitamme varten. Teemme työmme ammattitaitoisesti siten, että intohimo ja luottamus alaa kohtaan näkyy sekä kuuluu.

Tarinamme

Tarinamme alkaa vuodesta 2012, jolloin OravaMedia tmi perustettiin toteuttamaan asiakasyrityksilleen videotuotantoa. Me olemme joukko ammattilaisia, joilla on toimialalta vahvaa ja uniikkia kokemusta. Henkinen pääoma ja osaaminen on hankittu vuosien kokemuksen kautta. Jokapäiväistä tekemistämme ohjaa luovuus ja innovatiivisuus.

Tiimimme

Jani Orava

Jani Orava

Vastaava tuottaja / Yritysyhteydet

Jani Orava on OravaMedian perustaja. Hän on tehnyt menestyksekästä videotuotantoa vuodesta 2012 alkaen. Lisäksi hän vastaa yritysyhteyksistä ja toimii OravaMedian tuottajana. Jani on tuotannon sielu ja luova persoona. Hän vastaa loistavista käsikirjoituksista ja luo lennokkaita ideoita asiakkaiden käyttöön. Vahvuuksina mainittakoon videotuotanto, sosiaalisen median markkinointi sekä myynnin johtaminen. Erityisen kattavan vaikuttajaverkostonsa avulla Jani onnistuu rakentamaan ensiluokkaisia kampanjoita, joista monet ovat voittaneet useita palkintoja. Jani on palkittu muun muassa valtakunnallisesti vuoden urheilumarkkinointiteosta sekä Keski-Suomessa alueellisesti tehden Happeesta maailman seuratuimman salibandyjoukkueen sosiaalisessa mediassa. Parhaat ideat syntyvät aina autolla ajaessa!

jani@oravamedia.fi / 040 545 5549

Jalo Kouvonen

Jalo Kouvonen

Myyntijohtaja

Jalo Kouvonen johtaa OravaMedian myyntiä ja vastaa asiakassuhteiden hoidosta. Hän omaa rautaisen kokemuksen yritysmyynnistä ja lisäksi kokemusta löytyy markkinoinnista sekä tuotannosta. Myyntijohtajan pestin lisäksi Jalo pelaa ammattilaisena Happee salibandyjoukkueessa. Palkintokaapista löytyy kaksi Suomen-mestaruutta sekä kaksi Suomen Cupin mestaruutta. Urheilutaustansa ansiosta Jalo tietää, ettei menestykseen ole oikoteitä. Kuten urheilussa, myös yritystoiminnassa parhaat tulokset saavutetaan timanttisen tiimihengen avulla. Siksi Jalon työtä ohjaa vahvasti ihmisläheisyys – huumoria ja hauskoja ideoita unohtamatta. Heitä Jalolle pallo tai käpy, niin tilanne on hanskassa!

jalo@oravamedia.fi / 050 345 9687

Tuotanto

Tuotantoon kuuluvat viestit oheiseen sähköpostiosoitteeseen