Me autamme yrityksesi menestymään

Autamme yrityksesi kasvuun

Me Oravamedialla haluamme auttaa yrityksesi menestymään parantamalla yrityksesi ilmettä ja markkinointia. Tarjoamme käyttöösi luovaa videotuotantoa, sisällöntuotantoa sekä digitaalisia markkinointiratkaisuja, joiden päämääränä on kattavuus ja kiinnostavuus. 

Olemme oikea partneri sinulle, kun haluat kasvattaa yrityksesi myyntiä ja näkyvyyttä vaivattomasti, mutta samalla ammattitaitoisesti. OravaMedian aito halu auttaa muita yrityksiä menestymään tekee meistä ainutlaatuisen kumppanin. Olemme olemassa asiakkaitamme varten. Teemme työmme ammattitaitoisesti siten, että intohimo ja luottamus alaa kohtaan näkyy sekä kuuluu.

Me OravaMedialla autamme yrityksesi kasvuun. Me olemme erikoistuneet videotuotantoon,  kotisivustoihin ja verkkokauppoihin. Tarinamme alkaa vuodesta 2012, kun Jani Orava on perustanut yrityksemme toteuttamaan asiakasyrityksilleen videotuotantoa.

Videotuotantoyhtiönä olemme joukko ammattilaisia, joilla on toimialalta vahvaa ja uniikkia kokemusta. Yritysvideoiden avulla voit tyylikkäästi esitellä yritystäsi sekä sen brändiä, tuotteita, palveluita, historiaa, arvoja tai vaikka toiminta-ajatusta

Luovuus ja innovaatio ohjaavat päivittäistä toimintaamme kotisivujen ja nettikaupan suunnittelussa ja kehityksessä. Henkinen pääoma ja osaaminen on hankittu vuosien verkkosivustojen kehityksen ja kokemuksen kautta. Autamme kasvattamaan sinun sähköistä kaupankäyntiä. Voit luottaa kotisivuprojektisi meidän käsiin.

Tarinamme

Tarinamme alkaa vuodesta 2012, jolloin Oravamedia perustettiin toteuttamaan asiakasyrityksilleen videotuotantoa. Me olemme joukko ammattilaisia, joilla on toimialalta vahvaa ja uniikkia kokemusta. Henkinen pääoma ja osaaminen on hankittu vuosien kokemuksen kautta. Jokapäiväistä tekemistämme ohjaa luovuus ja innovatiivisuus.

OravaMedian kasvot

Jani Orava

Vastaava tuottaja / Yritysyhteydet

Jani Orava on Oravamedian perustaja. Hän on tehnyt menestyksekästä videotuotantoa vuodesta 2012 alkaen. Lisäksi hän vastaa yritysyhteyksistä ja toimii Oravamedian tuottajana. Jani on tuotannon sielu ja luova persoona. Hän luo lennokkaita ideoita asiakkaiden käyttöön. Vahvuuksina mainittakoon videotuotanto, sosiaalisen median markkinointi sekä myynnin johtaminen. Erityisen kattavan vaikuttajaverkostonsa avulla Jani onnistuu rakentamaan ensiluokkaisia kampanjoita, joista monet ovat voittaneet useita palkintoja. Jani on palkittu muun muassa valtakunnallisesti vuoden urheilumarkkinointiteosta sekä Keski-Suomessa alueellisesti tehden Happeesta maailman seuratuimman salibandyjoukkueen sosiaalisessa mediassa. Parhaat ideat syntyvät aina autolla ajaessa!

jani@oravamedia.fi / 040 545 5549