Kotisivut ja verkkokauppa

Ota meihin yhteyttä.

Kerromme tarkemmin verkkosivustosi eri mahdollisuuksista.

Nettisivujen kehitys

Nettisivu on yrityksen digitaalinen näyteikkuna.

Nettisivu on kuin digitaalinen näyteikkuna, jollei se ole kunnossa niin visuaalisesti, sisällöllisesti kuin teknisestikin, asiakas kääntää herkästi katseensa muualle.

Design, eli sivun visuaalinen ilme, luo asiakkaalle ensivaikutelman yrityksestäsi ja jokainen ymmärtää kuinka tärkeää hyvän ensivaikutelman luominen on. Sivuston tulee herättää nopeasti luottamusta sekä kiinnostusta yritystäsi kohtaan.

Laadukkaalla sisällöllä on suuri merkitys nettisivun toimivuuteen. Asiakkaalle tulee käydä selkeästi ja nopeasti ilmi, mitä ja miten yrityksesi tekee asioita. Ilman laadukasta sisältöä sivu ei myöskään menesty hakukonemaailmassa ( SEO ), jossa sisällön merkityksellisyydellä, pituudella ja avainsanojen käytöllä on valtava merkitys.

Sivun tekninen toteutus on kolmas osa toimivaa kokonaisuutta. Sivun nopeus takaa hyvän käytettävyyden sekä mahdollistaa hyvän hakukonenäkyvyyden. Upea design yhdistettynä nykyaikaiseen tekniikkaan taipuu niin mobiili- kuin desktop-näkymiin. Asiakkaan lisäksi, sulava tekniikka palvelee myös sivun ylläpitäjää, jolloin sivun päivittäminen ja ylläpitäminen on stressitöntä. Toteutamme nettisivut WordPress-julkaisujärjestelmällä, joka tarjoaa tietoturvallisen sekä helposti päivitettävän nettisivuston.

Hyvin suunniteltu, kirjoitettu sekä teknisesti toimiva sivusto takaa sinulle mahdollisuudet menestyä kilpailijoidesi joukossa.

Verkkokauppa

Menestyksekkään verkkokaupan taustalla on aina huolellinen ja asiakaslähtöinen suunnittelu.

Verkkokaupparatkaisumme tarjoavat tehokkaan ja nykyaikaisen myyntialustan kuluttajakauppaan sekä yritysmyyntiin.
Toteuttamamme verkkokaupat toteutetaan WordPress- ja Woocommerce-alustalla. WordPressin ja Woocommercen käyttö verkkokaupassa on kiistattomasti paras ja monipuolisin vaihtoehto niin pienelle kuin suurelle verkkokaupalle.

Verkkokaupan kehitys prosessimme:

  • Huolellinen ja kattava kohderyhmän kartoitus
  • Visuaalisen ilmeen suunnittelu kohderyhmä huomioon ottaen
  • Käyttöliittymän ja selkeän ostoprosessin kehitys
  • Integraatiot ulkopuolisiin järjestelmiin

 

Näyttävä ja selkeä käyttökokemus sitouttaa asiakkaat.