Videotuotanto

Me toteutamme videot, jotka katsotaan loppuun.

Tutustu tarkemmin videon eri mahdollisuuksiin.

Yritysvideo

Ilmianna yrityksesi tarina.

Yritysvideo on vaikuttava tapa viestiä yrityksestäsi. Sen avulla voit tyylikkäästi esitellä yritystäsi sekä sen brändiä, tuotteita, palveluita, historiaa, arvoja tai vaikka toiminta-ajatusta. Yritysvideon avulla tavoitat tehokkaasti haluamasi kohderyhmät erottuen samalla eduksesi kilpailijoista.

Jos haluat kertoa yrityksestäsi toisesta näkökulmasta, asiakaskokemusvideo on suositeltava vaihtoehto. Asiakaskokemusvideo kertoo yrityksesi tyytyväisten asiakkaiden ja työntekijöiden kokemukset ja tarinat positiivisessa valossa luottamusta herättäen.

Onko tavoitteenasi lisätä ammattitaitoisten työntekijöiden määrää? Rekrytoinnin tueksi toteutamme myös rekryvideoita. Hyvin suunniteltu ja toteutettu rekryvideo houkuttelee parhaat osaajat luoksesi ja herättää kiinnostuksen työskennellä juuri sinun yrityksessäsi. Samalla vahvistat positiivista työnantajamielikuvaa.

Miten yritysvideo toimii osana markkinointia?

Mainosvideo

Tehosta markkinointia ja tee syvä vaikutus.

Kun olet lanseeraamassa tuotetta tai palvelua, kannattaa kampanjan osaksi ottaa mielenkiintoa herättävä mainosvideo. Laadukas mainosvideo markkinoi yritystäsi tehokkaasti, koska katsoja muistaa videon sisällön vielä pitkään katselukokemuksen jälkeenkin. Yrityksesi voi hyödyntää mainosvideota samanaikaisesti useassa eri kanavassa, kuten esimerkiksi sosiaalisessa mediassa, nettisivuilla ja televisiossa.

Me suunnittelemme ja toteutamme yrityksesi käyttöön ajatuksia herättävän ja mieleenpainuvan mainoksen, joka on ajanhermolla sekä kuvastaa yrityksesi arvoja.

Miten mainosvideo toimii osana markkinointia?

Tapahtumavideo

Välitä aitoa fiilistä ja persoonallista tunnelmaa.

Tapahtumavideon avulla markkinoit tapahtumaasi ennen h-hetkeä, sen aikana kuin sen jälkeenkin. Videokuvaaja taltioi tapahtuman ohjelmaa, tunnelmaa ja parhaita hetkiä. Mieleenpainuva koostevideo tai aftermovie tapahtumasta saa kävijät muistelemaan tapahtumaa ja jakamaan videota myös kavereilleen. Videota voi helposti käyttää seuraavan tapahtuman markkinoinnissa.

Miten mainosvideo toimii osana markkinointia?

Dokumentaarinen videotuotanto

Anna rehellisyyden näkyä ja kuulua.

Rehellisyys on valttia ja kiiltokuvamainen täydellisyys ärsyttää. Siksi tarjoamme dokumentaarista videotuotantoa, jonka lähtökohtaisena tarkoituksena on olla aitoa ja totuudenmukaista. Tällainen video kiinnostaa herättäen luottamusta katsojassa. Se tuo virkistävää vaihtelua yrityksesi markkinointiin ja on oiva väline lisäämään kohdeyleisösi tietoisuutta.

Miten dokumentaarinen video toimii osana markkinointia?

Miksi valita video?

Nykypäivänä nopeus on valttia. Videon avulla katsoja saa tarvittavan informaation nopeammin kuin pelkkää tekstiä lukemalla. Kuvan ja äänen yhdistelmä auttaa tutkitusti myös näkemisen muistamisessa. Video on tehokas tapa vaikuttaa – sen avulla on helppo viihdyttää, koskettaa ja tarjota mieleenpainuvaa sisältöä.

Video on kustannustehokas ja tuloksellinen vaihtoehto markkinoida yritystäsi verkossa. Videosisältö saavuttaa sosiaalisessa mediassa moninkertaisesti enemmän jakoja, kommentteja ja kiinnostusta kuin pelkkä kuva tai blogipostaus. Lisäksi video on ylivoimaisesti katsotuin ja jaetuin mediamuoto verkossa. Videota käytät helposti myös mielenkiinnon herättäjänä tapahtumissa ja messuilla sekä jäänrikkojana asiakastapaamisilla.

"Saamamme video on erittäin toimiva ja koko projekti sujui smoothisti. OravaMedian tiimi otti projektista hyvin koppia ja tarjosi meille ”avaimet käteen” –paketin, eli kaiken aina videon suunnittelusta tuotantoon asti."

Miro Rousku, Red Bull

Miksi valita meidät kumppaniksi?

Laadukkaan ja näyttävän videon toteuttamiseksi on tärkeää valita oikeat tekijät. Me toteutamme yrityksellesi koko videoprojektin alusta loppuun saakka. Kokeneet videotuotannon ammattilaisemme vastaavat videon käsikirjoituksesta, kuvauslokaatioiden etsimisestä, kuvausrekvisiitasta, kuvauksesta ja editoinnista. Laajasta verkostostamme löydät videollesi sopivat näyttelijät ja ääninäyttelijät. Mitä ikinä videolta toivotkaan, on se sitten vaikka grafiikkaa videon päälle, me autamme sinut onnistumaan. Halutessasi saat siis meiltä helposti koko videoprosessin alkaen suunnittelusta ja päättyen valmiiseen tuotteeseen.

 

OravaMedia vastaa videotuotannolla yrityksesi liiketoiminnan ja markkinoinnin haasteisiin. Suunnittelemme yrityksellesi onnistuneen videon, joka kertoo yrityksesi tarinan ja herättää mielenkiintoa. Tarkasti toteutettu video tavoittaa halutun kohdeyleisön sekä luo katsojassa tunnereaktion saaden yrityksesi erottumaan joukosta.

Me toteutamme videot, jotka katsotaan loppuun asti. Me haluamme auttaa kertomaan ainutlaatuisen tarinasi.

Työnäytteitä