ONKO YRITYKSESI KASVAVA JA KANSAINVÄLISTYVÄ?

Tarjoamme kasvuun ja kehitykseen sitoutuneille yrityksille neuvoja ja ratkaisuja sekä julkisen että yksityisen rahoituksen parissa.

JULKINEN RAHOITUS

Onko yrityksesi pyrkimys kehittää uutta, kasvaa ja kansainvälistyä? Onko yritykselläsi jokin merkittävä hanke käynnissä? Jos vastaat kyllä, silloin rahoitukseen löytyy aina ratkaisu.

Suomalaista kasvavaa yritystä tuetaan hyvin ja eri vaihtoehtoja on tarjolla runsaasti. Rahoitus on kasvun moottori antaen mahdollisuuden skaalata yritystä seuraavalle tasolle. Me Oravamedialla olemme olleet mukana useassa julkisen rahoituksen kehityshankkeessa ja olemme onnistuneet viemään jokaisen kumppanimme rahoituksen polulle.

Jokaisen asiakkaan tilanne on yksilöllinen. Siksi pyrimme luomaan selkeän ymmärryksen yrityksesi kokonaiskuvasta sekä tulevaisuuden suunnitelmista. Niiden pohjalta lähdemme kartoittamaan eri instrumentteja sekä viemään hanketta yhdessä eteenpäin.

YKSITYINEN SIJOITUS

Monesti yrityksen rahoitus on yhdistelmä julkista ja yksityistä. Näin ollen yrityksen rahoituksen kokonaisuuteen liittyy usein myös yksityinen rahoitus. Me Oravamedialla autamme asiakasyrityksiämme löytämään sopivimmat rahoitusratkaisut myös yksityiseltä puolelta. Omaamme erittäin vahvat verkostot yksityisiin sijoittajiin. Tärkeää on, että yrityksesi liiketoimintakonsepti on ainutlaatuinen, jolloin pystymme rakentamaan sen ympärille vaihtoehdon yrityksen rahoituksen ratkaisuihin.

YHTEYS

Soita tai jätä tarjouspyyntö

Mitkä palveluistamme kiinnostavat sinua erityisesti? Kaipaatko ideoita markkinointiin, videotuotantoon tai rahoitukseen? Ota meihin yhteyttä, niin katsotaan miten voimme auttaa.