Yrityksen markkinointi

Ota meihin yhteyttä.

Kerromme tarkemmin markkinoinnin eri mahdollisuuksista.

Brändäys

Tehdään yrityksestäsi ainutlaatuinen.

Brändi tarkoittaa mainetta ja mielikuvaa, joka rakentuu yrityksesi ympärille. Se on kaikkea sitä, mitä yrityksesi antaa näkyä ulospäin. Toisin sanoen: brändi on yrityksesi arvokkain pääoma ja yksi liiketoiminnan ytimen tärkeimmistä osista.

Ainutkertainen ja mielenkiintoinen brändi tarjoaa avaimet yrityksesi menestykseen. Se kasvattaa yrityksesi tuottoja, vähentää hintakilpailun vaaraa ja edesauttaa kasvua. Kun brändi on selkeä ja houkutteleva, myös asiakkaasi tunnistavat sen ja haluavat olla osa sitä.

Me autamme sinua kehittämään ja kirkastamaan yrityksesi brändi-identiteettiä. Halutessasi suunnittelemme ja toteutamme myös uudelleenbrändäyksen. Lisäksi toteutamme kokonaisvaltaisia brändistrategioita sekä brändiuudistuksia vahvalla ammattitaidolla.

Brändäämisen tueksi tarjoamme seuraavia palveluita:

  • Viestintä- ja sisältöstrategia
  • Graafinen suunnittelu
  • Logosuunnittelu
  • Yritysilmeen suunnittelu
  • Painotuotteiden suunnittelu ja sähköiset esitystyökalut
  • Printti- ja ulkomainonta

Yrityksesi voi viestiä brändistään tehokkaasti videon avulla.

Markkinalanseeraukset

Luodaan kestävää kysyntää ja kiteytetään kilpailuetu.

Tuote, palvelu tai yritys on yleensä mahdollista lanseerata vain kerran. Siksi lanseerauksen alku on erittäin tärkeä toteuttaa rytinällä ja suunnitellusti. Onnistunut lanseeraus vaatii tarkan suunnitelman, oikean kohdennuksen ja kanavat sekä tietysti kokemusta ja ammattimaisuutta. Me luomme tarpeisiisi sopivan kampanjan, joka tuottaa toivotut lanseeraustulokset. Autamme sinua tavoittamaan kohderyhmäsi, herättämään huomiota ja saavuttamaan tavoitteesi.

Video, kuten esimerkiksi mainosvideo, on toimiva lisä osaksi menestyksekästä kampanjaa.

Seuranta ja mittaaminen

Varmistetaan onnistumiset ja parempi menestys.

Markkinoinnin seuranta ja mittaaminen luo pohjan yrityksesi markkinoinnin kehittämiselle. Tuloksista saadaan selville mikä onnistui parhaiten ja vältetään asiat, jotka eivät tuottaneet toivottua lopputulosta. Mittaamalla yhdistät niin markkinoinnin tehdyt toimenpiteet kuin niiden tuottamat tulokset.

 

Mittarit ovat alati yrityskohtaisia. Sama mittaristo ei sovi jokaiselle yritykselle, eli olemassa ei ole yhtä parasta tai kaikille sopivaa käytäntöä mitata markkinointia. Me autamme löytämään yrityksesi strategiaan, tavoitteisiin ja liiketoimintaympäristöön sopivat mittarit. Lisäksi tuemme markkinoinnin seurannan ja mittaamisen tulosten analysoinnissa.

Miten video toimii osana markkinointia?

Markkinointi

Jotta voit tehdä yrityksesi tunnetuksi ja lisätä myyntiä, täytyy yritystäsi markkinoida. Markkinoinnin päämääränä on ylläpitää kilpailuetua, parantaa tuottoa ja lisätä halutun tuotteen tai palvelun vetovoimaa sekä kohottaa sen myyntikatetta. Markkinointia on tärkeä tehdä asiakaslähtöisesti, eli tuntemalla asiakkaidesi tarpeet ja vastaamalla niihin oikealla tavalla.

Miksi ottaisit meihin yhteyttä?

Välillä saatat kohdata hetkiä, jolloin kaipaisit yrityksesi markkinointiin raikkaita ideoita, uusia työkaluja tai ammattilaisen näkökulmaa. Yritykset kokevat toisinaan haastavana markkinoinnin hyödyntämisen siten, että panostukset ovat linjassa saatujen hyötyjen kanssa. Me annamme käyttöösi parhaat neuvot ja toteutamme halutessasi kokonaisvaltaisesti yrityksesi markkinointia. Olemme valmiit laittamaan itsemme likoon ja ideoimaan yrityksellesi parhaat mahdolliset keinot toteuttaa markkinoinnin eri toimenpiteitä.